ΧΑΡΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Aσπερσα ΒΙΟ-ΚΡΗΤΗ

Η περιοχή της Κρήτης συνεχίζει να επενδύει συστηματικά σε βιολογικές καλλιέργειες παρόλη την ύφεση.


Έκτοτε ως πρώτη ύλη, η επιχείρηση χρησιμοποιεί αποκλειστικά κηπευτικά και φρούτα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ((ΕΟΚ) άρθρο 29 παρ.1 του Καν.(ΕΚ) 834/2007 και του άρθρου 68 Καν.(ΕΚ) 889/2008 περί του βιολογικού τρόπου παραγωγής γεωργικών προϊόντων και των σχετικών ενδείξεων στα γεωργικά προϊόντα και στα είδη διατροφής) από παραγωγούς σε ολόκληρη την Κρήτη.


Η Aσπερσα εστιάζει στην προώθηση των βιολογικών Κρητικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις υψηλής επισκεψιμότητας. 



Με αυτόν τον τρόπο έχει δημιουργηθεί ένα ευρύτερο ενδιαφέρον ως προς τα Ελληνικά και Κρητικά οργανικά προϊόντα. 



Προϊόντα μεγάλης προστιθέμενης αξίας λόγω της υψηλής ποιότητας που προσφέρεται και λόγω του αυξημένου ποιοτικού ελέγχου από τον οποίο διέρχονται.






Η Ασπερσα ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση που ισχυριζόμαστε ότι  διαγράφει μία πραγματικά επιτυχημένη πορεία στον χώρο της εμπορίας ΥΨΗΛΗΣ ποιότητας βιολογικών κηπευτικών και φρούτων





Η επιχείρηση διεισδύσει σε νέες αγορές όπως Γερμανία, Δανία, Αυστρία, Ρωσία, Βουλγαρία αυξάνοντας τις εξαγωγές της και  προβάλλοντας στο εξωτερικό την ποιότητα των Ελληνικών προϊόντων καθώς και την σοβαρότητα των Ελληνικών  επιχειρήσεων.