ΑΣΠΕΡΣΑ Ε.Π.Ε. ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ





Καλώς ορίσατε στην Aspersa
H Ασπερσα ΕΠΕ
 είναι μια εταιρεία που ασχολείται με  εμπορία και τυποποίηση 
ΜΟΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ 
προϊόντων.
Η βάση της βρίσκετε στο Καστέλι Κισσάμου στα Xανιά της Κρήτης. Με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας θεωρείτε πρωτοπόρος εταιρεία σε θέματα ελέγχου και τυποποίησης.

Σεβόμενη την ποικιλομορφία του εδάφους, το διαφορετικό μικροκλίμα των περιοχών της Κρήτης και τις ιδιοτροπίες του κάθε φυτού, αφήσαμε στην φύση να διαλέξει τον τόπο παραγωγής του κάθε προϊόντος.  Έτσι οι ελεγχόμενες - πιστοποιημένες καλλιέργειες από τις οποίες προμηθεύεται και συσκευάζει τα προϊόντα της η
Aσπερσα, εκτείνονται σε όλη την Κρήτη.
Το αποτέλεσμα που έχουμε πετύχει είναι άκρος ενθαρρυντικό. Εξαιρετικά, ποιοτικά και εμφανίσιμα προιόντα, σε προσεγμένες συσκευασίες, έτοιμα να στολίσουν και να αναβαθμίσουν κάθε ράφι μικρού ή μεγάλου καταστήματος. 

Περιηγηθείτε στην Κρήτη και γνωρίστε τις καλλιέργειες, τα προϊόντα αλλά και τους καλλιεργητές μας. Οι καλλιεργητές - συνεργάτες μας έχουν πιστοποιηθεί και επιλεχθεί σαν οι καλύτεροι στο είδος τους.
Εταιρικό Προφίλ
Οι σημερινοί  εταίροι  και οι κυριότεροι ιδρυτές της Aspersa είναι
- ο Μαριανάκης Νεκτάριος, βιολόγος εξειδικευμένος σε τεχνικές βιοκαλλιέργειας φυτικών προϊόντων,  αλλά και στο δίκτυο εμπορίας και διακίνησης των πιστοποιημένων βιολογικών.

- ο Μαραθάκης Νεκτάριος, πολιτικός μηχανικός με εξειδίκευση στην διοίκηση – ανάπτυξη επιχειρήσεων και εμπορικών δικτύων στο χοντρικό και λιανικό εμπόριο στην Ελληνική και στην διεθνή αγορά.
Η επιχείρηση διεισδύσει σε νέες αγορές όπως Γερμανία, Δανία, Αυστρία, Ρωσία, Βουλγαρία αυξάνοντας τις εξαγωγές της και  προβάλλοντας στο εξωτερικό την ποιότητα των Ελληνικών προϊόντων καθώς και την σοβαρότητα των Ελληνικών  επιχειρήσεων.
 Εστιάζει στην προώθηση των βιολογικών Κρητικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις υψηλής επισκεψιμότητας. Με αυτόν τρόπο δημιουργηθεί ένα ευρύτερο ενδιαφέρον ως προς τα Ελληνικά οργανικά προϊόντα. Προϊόντα μεγάλης προστιθέμενης αξίας λόγω της υψηλής ποιότητας που προσφέρεται και λόγω του αυξημένου ποιοτικού ελέγχου από τον οποίο διέρχονται.
Η ΑΣΠΕΡΣΑ ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση που ισχυριζόμαστε ότι  διαγράφει μία πραγματικά επιτυχημένη πορεία στον χώρο της εμπορίας ΥΨΗΛΗΣ ποιότητας βιολογικών κηπευτικών και φρούτων.